Training schrijven #online

Schrijftrainingen #tips #trucs

Belangrijk om te weten
Simpel gesteld, is schrijven niets anders dan woorden toevertrouwen aan het papier of (in toenemende mate) het beeldscherm. Om de boodschap goed uit te dragen, is het handig om de woorden zo veel mogelijk in de goede volgorde te zetten. Voor je het weet, sla je de plank anders finaal mis. Denk daarbij aan het immense verschil tussen: niet helemaal en helemaal niet.
We leven in een snelle tijd. Het woord geduld hoort inmiddels in het taalmuseum. Wollig schrijven, is dan geen optie. Zeker niet wanneer teksten voor internet zijn bedoeld. Bezoekers die niet meteen vol in het hart worden geraakt, verdwijnen als sneeuw voor de zon.
Via een schrijftraining op jouw maat, transformeer ik je in een ‘snelle’ schrijver. Basisvoorwaarde: de drive om béter te gaan schrijven. Trefwoord: passie.
Met inmiddels ruim twintig jaar schrijfervaring op zak, help ik je graag zó te gaan schrijven, dat je gaat gloeien van trots. Daartoe reik ik tips, trucs en tools aan. En voorzie ik je schrijfsels van constructieve feedback. Alle schrijftrainingen die ik aanbied, zijn inclusief een hotline!

Training schrijven #online

Hoe ga ik te werk?
Je mailt / stuurt me een aantal door jou geschreven epistels. Zodat ik je niveau in kan schatten. Daarna maak ik een voor jou winnend plan van aanpak. Inclusief tijdslijn. En kostenindicatie.

Wat kun je zoal verwachten?
Tips om in hapklare leesbrokken te schrijven.
Tips om ontkrachters / twijfelverdikkers als: misschien, eventueel, mogelijk, zouden, lijken, blijken etc. te vermijden.
Bepalen doelgroep (voor WIE schrijf je?).
Interactief schrijven (reactie lezer oproepen).
Hoe vlecht je vragen in je tekst?
Hoe breng je emotie in je tekst?
Etc.


Interesse gewekt?
Neem dan contact met me op.

Klachtenrubriek

Wil je een klacht melden over (of juist een compliment geven aan) een bedrijf of instelling?

klik hier

Volg Ton op Twitter